Helsingi kesklinnas tegutsevad mobiilsed toidukaubamajad

Helsingi kesklinnas avati juuni alguses esimesed mobiilsed toidukaubamajad jalakäijate tunnelites

Mobiilse toidukaubamaja stend sisaldab toidupoodide keti Alepa toodete valikut. Toiduaineid saab osta mobiiliga triipkoode sisse skannides.

 

 

 

 

 

 

Täna on ostukoti ehk soome keeles kauppakassi stendid leitavad jalakäiate tunnelites, mis viivad Sokose Kaubamajja Helsingis. Toidukaupade stendid seintel on umbes 20 meetrit pikad.

Toidukauba ostmine mobiiltelefoniga on lihtne: tuleb alla laadida app ja lisada tooted, mis soovitakse osta. Ostutellimuse saab kinnitada vajutades nuppu order, sisestades oma aadressi ja valides teile sobiva tarneaja. Teenus on täna saadaval Helsingi, Espoo, Vantaa ja Kauniaineni piirkonnas. Kätte toimetamise teenus maksab 9,90 eurot, kommenteeris Alepa juht Merja Saari. Teenus töötab nii iPhone’I kui ka Androidi telefonides. Samuti  iPad’is, kus saab kasutada vabavaralist Foodie.fm appi.
Juunikuu jooksul on ettevõttel plaanis avada veelgi rohkem mobiilne toidukaubamajastende, näiteks Eliel Square’I raudteejaamas.

Toidupoodide keti Alepa kauppakassi-teenust pakutakse koostöös Helsingi online-ostlemis-teenust pakkuva firmaga Digital Foodie. 23. mail pälvis kahe firma koostöö kuldmedali USA konkursil Channel Innovation Awards.

 

Osale arutelus

  • Annika Matson

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara