Maxima jaanimüük oli 600 000 liitrit õlut

Maximates kasvas jaaninädala müük mullusega võrreldes 12%. Kui lihatooteid osteti sarnaselt eelmistele jaanidele 200 tonni, siis lahjade alkoholide müük kasvas rohkete sooduspakkumiste toel viiendiku võrra. 

Maximale kujunes selle aasta jaanimüük taas rekordiliseks. Kõige ostetuim jaanikaup oli õlu, mida müüdi 600 000 liitrit. Siidrit ja erinevaid alkoholikokteile müüdi üle 100 000 liitri. Veini ning kangete alkoholide müük ulatus mõlemal ligi 60 000 liitrini.

Lihatoodetest populaarseim olid jahutatud maitsestamata seakaelakarbonaad, mida müüdi 40 tonni. Palju osteti ka Nõo tooreid grillvorste röstsibulaga ning Maks & Mooritsa ja Rakvere lihatooted. Köögiviljadest osteti enim soodushinnaga kobartomatit - ligi 100 tonni. Arbuuse osteti ligi 70 tonni.

Osale arutelus

  • Juuli Laanemets

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara