Rimi teeb sigarettide ostmise keerukaks 

Rimi muutis hüpermarketites sigarettide müügikorraldust, mille tulemusel saab nüüdsest osta sigarette kaupluste infoletist. Kassade juures olevasse valikusse jääb alles kümme sigaretikaubamärki, mis on kättesaadavad vaid kassapidaja abil.

Rimi tegevjuhi Anders Lorentzsoni sõnul on sigaretimüügi ümberkorraldus järgmine samm Rimi terviseprogrammist “Sinu Tervise Heaks”, mille raames jagab ettevõte aastaringselt tarbijatele nõuandeid tervisliku toitumise ja elustiili toetuseks. “Rootsi jaekettides müüakse sigarette juba aastaid kaupluste infoletist, mille eesmärk on muuta sigareti ost noorte jaoks ebamugavamaks,” tõi Lorentzson näite.

Tegevjuhi sõnul on sigarettide uus müügikorraldus tekitanud esialgu ostlejates nurinat. “Saan suitsetajate nördimusest aru, kuid usume, et Rimi seisab õige asja eest,” ütles Lorentzson. “Paraku on see fakt, et suitsetamine kahjustab tervist ning loodame antud tegevuses poolehoidu just lapsevanematelt,” lisas Lorentzson.

Osale arutelus

  • Juuli Laanemets

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara