Autor: Juuli Laanemets • 27. juuni 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ETK Säästukaart pakub sularahaautomaadile konkurentsi

Alates 1. juulist 2012 pikeneb kaardikasutamise intressivaba makseaeg – kui seni oli kaardiomanikul võimalik tagastada kaardiga tehtud ostude summa intressivabalt järgneva kuu 5. päevaks, siis nüüd on see võimalik 10. kuupäevani. 

ETK juhatuse esimehe Kati Kusmini sõnul on Säästukaart Pluss maksekaardi tingimuste muutmise põhjuseks soov muuta kaardi kasutamine kliendile nii lihtsaks ja mugavaks kui võimalik. „Just klientide vajadusi silmas pidades oleme pikendanud intressivaba makseaega viie päeva võrra,“ ütles Kusmin. Mugavust lisab Kusmini sõnul ka Säästukaart Plussi iseteeninduskeskkond, kus kliendil on ise võimalik oma lepingut hallata, vajadusel limiiti suurendada või maksepäeva muuta.

„Nüüd, kus uus kaardilahendus on olnud töös pool aastat, kasutavad kliendid uut kaarti järjest enam ning oleme tänaseks väljastanud juba rohkem kui 15 000 Säästukaart Plussi,“ ütles Kusmin. „Kui sularahaautomaate jääb Eestis vähemaks, siis meie kliendile on sularaha mugavalt kodu lähedalt kättesaadav, kuna ETK Grupi kauplustevõrk katab pea kogu Eesti. Samuti on Säästukaart Plussiga teenus soodsam kui kliendi kodupangast erineva panga sularahaautomaadist raha välja võttes.“

ETK püsikliendile rohkeid võimalusi pakkuv Säästukaart Pluss on eelkõige igapäevane maksevahend, mis kehtib ETK Grupi kauplustes üle Eesti. Säästukaart Plussiga on võimalik maksta sooritatud ostude eest, koguda rohkem boonuspunkte, saada kaupadelt soodustusi, võtta välja sularaha kaupluse kassast ja soovi korral maksta suuremate ostude eest pikema aja jooksul osade kaupa.

ETK on Eesti suurim toidu- ja esmatarbekaupade jaemüügigrupp, kuhu kuuluvad Maksimarketi, Konsumi ning A ja O kauplused. ETK Gruppi kuulub 19 tarbijateühistut üle kogu Eesti, kokku 358 müügiüksusega.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757