Selver tuleb Narva Astri keskusesse

Selveri ja Astri Narva vahel sõlmiti üürileping, mille kohaselt tuleb laienevasse Astri keskusesse Selveri supermarket. Avatavas kaupluses pannakse rõhku värskele toidule, lähtutakse kohaliku tarbija ootustest ja piirkonna eripäradest ning müüakse ka kohalikke Ida-Virumaal valminud tooteid.  

„Mullu sulgesime ühe oma Narva kauplustest ning oleme otsinud uut head asukohta,“ kommenteeris Selveri keti juht Andres Heinver tegevust Narvas. „Astri keskus on Narva kaubanduse süda ning jääb ka peamisele turistide liikumisteele. Usun, et pärast renoveerimist ja laienemist saab Astrist oluline Ida-Virumaa tõmbekeskus. Loodetavasti muutuvad peagi ka viisareeglid, et vene inimesel oleks lihtsam Narvas ostlemas käia.“

Tulevase Selveri üldpinnaks on planeeritud 2511 ruutmeetrit, millest 1606 ruutmeetrit võtab enda alla müügisaal. Selveri avamisega luuakse Narvas ca 35 uut töökohta. Kaupluse avamisaeg on praegu veel lahtine ning sõltub Astri keskuse renoveerimistöödest. Optimistliku prognoosi kohaselt avatakse Selver 2013. aasta hilissügisel.

„Praegu tegutseb Astri Keskuses 19 300 ruutmeetril üle 50 erineva kaupluse ning Ida-Virumaa ainuke kobarkino ja bowlingusaal. Juurdeehitusega suureneb keskuse üldpind ligi 9000 ruutmeetri võrra. Laienduse põhirõhu suuname uute ilu- ja moekaupluste avamisele ning meelelahutusvõimaluste avardamisele,“ rääkis lähiaastate plaanidest Astri-Narva projektijuht Tarmo Kleimann. „Astri Keskusest saab juurdeehituse valmides Ida-Virumaa suurim moe- ja meelelahutuskeskus.“

Osale arutelus

  • Juuli Laanemets

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara