Maxima avab Lasnamäel Tallinna esimese XX supermarketi

Maxima avab 16. augustil oma esimese supermarketi Tallinnas, mis annab tööd 100 inimesele, teatas ettevõte.

Aadressil Ümera 3 avatav kauplus on esimene samm Maxima laienemiskavast pealinnas, mille raames rajatakse lähiaastatel veel viis super- ja hüpermarketit.

"Ehkki tegutseme Eestis aktiivselt juba kaheksa aastat, pole meil suuremat poodi siiani Tallinnas ette näidata. Loodan, et uue poega, kus on kaubavalik enam kui kuus korda laiem kui senistes pealinna Maximates, jäädakse rahule,“ kommenteeris Maxima Eesti tegevdirektor Vaidotas Pacesa.

Pacesa sõnul on avatav kauplus esimene samm kogu pealinna kaupluseketi uuendamiskavast. "Oleme võtnud lähiaastate suunaks tõsta kaubanduskvaliteeti ja renoveerida mitmeid Maxima X Tallinna lähikauplusi. Lisaks paneme rõhku ka tootevaliku laiendamisele," lausus Pacesa. "Lähiaastatel on kavas rajada pealinna veel neli Maxima XX supermarketit, millest järgmine avatakse juba selle aasta detsembris Smuuli tänaval. Osa suuremaid kauplusi tuleb nii nagu Ümeragi lähipoodide asemele, osa ehitatakse uutele kruntidele. Lisaks käivad juba ettevalmistused ka Linnamäe teele hüpermarketi rajamiseks.“ 

"Uues poes on muudetud ka värvivalikut, valguslahendust ja sisekujundust, samuti on müügisaal avaram“ märkis Pacesa.

Ümera Maxima XX supermarketi üldpind on 2950 ruutmeetrit, millest Maxima müügisaal võtab enda alla 2400 ruutmeetrit. Kaupluses on korraga müügil üle 40 000 erineva toote. Supermarketis on suur valik kodumaiseid tooteid ja värskeid puu- ja köögivilju. Lisaks on müügil ka eksootilisemaid toiduaineid, mida paljudest teistest poodidest ei leia. Samuti pakutakse Maxima oma köögi värskeid kulinaaria- ja kondiitritooteid kaupluseketi Maardu tsehhist.

Keskus avatakse neljapäeval kell 13.00 ning nagu tavaks on avamispäeval hulgaliselt sooduspakkumisi. Igapäevaselt on kauplus avatud 8.00-23.00.

Maxima Grupp omab Balti riikides ja mujal kokku 493 kaubanduskeskust. Neist 225 asub Leedus, 138 Lätis, 67 Eestis, 42 Bulgaarias ning 21 Poolas. Kontsernil on kokku üle 28 000 töötaja.

Osale arutelus

  • Annika Matson

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara