USAs on jalatsiäri superkasumlik

Jaemüüjad on Ameerikas muutnud jalatsihulludeks - Macy avab New Yorgis maailma suurima naistejalatsite poe. Barneys New York avas just terve korruse suuruse jalatsipoe ja Saks laiendab oma 10022-SHOE kontseptsiooni ja avab uusi müügikohti.

Jaekaupmehed laiendavad oma kingaosakondi, kuna jalatsiäri on muutnud nii kasumlikuks, lüües teisi tooteid müügilt ruutmeetri kohta ja kasumimarginaalidega, kirjutab Bloomberg.

Analüüsifirma NPD Groupi andmetel kasvas 12 kuuga juunini naistejalatsite müük USAs 1,1 protsenti, 21,9 miljardile dollarile. Kuigi müügikasv jäi alla 4,2 protsenti kasvanud rõivamüügile ja seitsme protsendise kasvuga käekotimüügile, lõid jalatsid kasumlikkuselt  teisi tooterühmi.

Jalatsite ja käekottide brutokasumimarginaalid ulatuvad 50 protsendini luksuskaubamajades, kuid naisterõivastel ulatub see maksimaalselt vaid 45 protsendini, selgub Kurt Salmoni jaemüügianalüüsi firmast.

Osale arutelus

  • Romet Kreek

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara