Maxima laieneb ka Õismäel

Maxima avas täna Õismäe Meelespea kaupluse laienduse, teatas ettevõte.

Järgmise aasta alguses algab ka Õismäe Kullerkupu kaupluse ja kõrval asuva turu ümberehitus Maxima XX supermarketiks.

Õismäe tee 88 asuv Maxima Meelespea kauplus sai juurde üle 100 ruutmeetri müügipinda. Maxima Eesti OÜ tegevdirektori Vaidotas Pacesa sõnul oli vaid 500 -ruutmeetrise müügisaaliga kauplus klientidele siiani ebamugavalt kitsas.

"Lisaboonusena saavad tarbijad nüüd osta Maxima oma tootmistsehhides valminud kulinaaria- ja kondiitritooteid, sest avati kaalukaubalett," kommenteeris rääkis Pacesa. Ta lisas, et samuti suurenes köögiviljade ja kodumaiste lihatoodete valik.
Pacesa hinnangul on Maxima jaoks Õismäe väga perspektiivikas piirkond. "Juba järgmise aasta suveks loodame siia rajada Maxima XX supermarketi,“ ütles Pacesa. Supermarket plaanitakse ehitada senise Kullerkupu lähipoe ning turu asemele.

Maxima Grupp omab Balti riikides ja mujal kokku 493 kaubanduskeskust. Neist 225 asub Leedus, 138 Lätis, 67 Eestis, 42 Bulgaarias ning 21 Poolas. Kontsernil on kokku üle 28 000 töötaja.

Osale arutelus

  • Annika Matson

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara