ON24: ootame veebimüügilt aasta lõpus kiiret kasvu

Sisustuskaubamaja ON24 juhataja Astrid Bachmann kommenteeris kaubandus.ee teemaveebile, et veebipõhine müügitulu on aasta esimeses pooles kasvanud oodatust paremini ja teiselt poolaastalt oodatakse veelgi kiiremat kasvu.

Aasta esimese pooles kasvas müügitulu kõige kiiremini valdkonnas müük posti või interneti teel, vastas kaubandus.ee päringule Statistikaamet.

Bachmann ON24st märkis, et neil on tänavu esimesel poolaastal veebipõhine müügitulu kasvanud oodatust paremini. "Seega oleme arengusuundadega igati rahul," kommenteeris ta. Samas lisas, et Soome suuna müügitulu kasv võrrelduna Eesti suunaga on kasvanud tagasihoidlikumalt, aga kasv on jäänud planeeritud tasemele.

Bachmann lisas, et aasta teise poole ootused on kindlasti kõrgemad, sest üldjuhul moodustab teise poolaasta käive ON24 aastakäibest ca 57%. "Lõplikud käibenumbrid avaldame korra aastas aastaaruandes, mis on saadaval äriregistrist pärast üldkoosolekupoolset kinnitamist," märkis Bachmann.

Osale arutelus

  • Annika Matson

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik!

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara