Kristjan Leedo: tooteid hindab ikka tarbija, mitte konkurent

Otepää Lihameistrid OÜ osanik Kristjan Leedo saatis teate, et konkurent Otepää Lihatööstus Edgar OÜ avaldas tänases pressiteates eksitavat ja pahatahtlikku infot nende suhtes.

Leedo edastatud vastulause on järgmine:

Otepää Lihameistrid OÜ on seaduslikul alusel registreeritud kaubamärk. Otepää Lihameistrite toodete maitsed on välja töötatud koostöös peakokk Jorma Riivaldiga, kes on elupõline otepäälane. Teeme väga tihedat koostööd tootearenduses ning samuti käib töö juba ka järgmise aasta suvehooaja uute toodete tootmiseks. Soovime aidata ka Eesti talusid jõudmaks poekettide müügilettidele. Meie väljatöötatud toodete retseptuurid, mis tulevikus plaanis on, ei ole võimalik tänases situatsioonis Eestis toota ainult ühes lihatööstuses, seetõttu valmibki see üle Eesti. 

Otepää Lihameistrite kaubamärgi kujundus on Otepää Lihatööstus EDGARi omast erinev nii värvide kui ka oma kujunduse ning olemuse poolest. Otepää Lihameistrite pakendite puhul on hoopiski tegu esimese lihatootjate retrostiilis tootekujundusega.

Otepää Lihameistrite tooted on turul hästi vastu võetud. Esimesed partiid oleme müünud ka Soome, kus nõudlus on samuti kasvav. Kuna Otepää Lihameistrite toodete maitsed ei ole välja töötatud vaid sea-ja veiseliha toodetele, siis võin öelda, et turule on tulevikus lisaks tulemas nii lamba-, kana- kui ka kalatooted. Täna peame läbirääkimisi ka ühe suitsusinke ja suitsuvorste tootva taluga, et tuua turule järgmise aasta alguses ehe talusuitsuliha ja suitsuvorstid.

Loodame, et hinnangu meie toodetele annab ikka tarbija, mitte konkureeriv lihatööstus.

Osale arutelus

  • Annika Matson

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara