Säästumarket: oleme läbi aegade soodsaim pood

Õhtulehe ostukorv, mis on Eesti jaekaubanduse toiduainete hindu jälginud juba kümme aastat, koostas tabeli, kus võrdles kümne aasta taguseid hindu tänastega. Sellest ilmnes, et viimase kümne aasta jooksul on hinnad Eesti jaekaubanduses kallinenud keskmiselt 35%, kirjutas Säästumarketite juht Irina Raudsepp saadetud teates.

"Eesti suurim odavmüügikauplustekett Säästumarket on säilitanud oma hinnaliidri positsiooni – Säästumarketi hinnad olid kõige madalamad 2002. aastal ning on seda ka praegu," kommenteeris Raudsepp.

Küsitlusfirma Norstati poolt käesoleva aasta veebruaris 15-74 aastaste Eesti elanike seal läbiviidud küsitluses ilmnes Raudsepa sõnul, et tarbijad tajuvad Säästumarketit kui kõige soodsamate hindadega kaubandusketti Eestis.

Osale arutelus

  • Annika Matson

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara