Ülemiste City firmad ostavad kütust ühishankega Lukoililt

Ülemiste City kutsub kõiki oma üürnikke liituma soodustustega, mis on saavutatud mootorikütuse osas OÜ Outsourcing Partner  korraldatud ühishanke raames. Hanke võitis Lukoil.

Ühishangete teenuse idee on selles, et potentsiaalsed kliendid saavad meilt mitte teenust ega kaupa, vaid meie vahendame neile parima teenuse ja kauba, sh hind ja tingimused, teatas Technopolis Ülemiste äriteenuste projektijuht Airi Koni.

Outsourcing Partneri hankes lubas suurima soodustuse ja parimad tingimused Lukoil Eesti AS. Tarnija pakub kütust (bensiin 95 ja diiselkütus) baashinna ja jaevõrgust kütuse liitrilt antava allahindluse kombinatsioonina, kus kliendile kütuse ostmisel kehtib see hind, mis on tankimisel soodsam.

Ülemiste City üürnikule rakendub kas jaevõrgu allahindlus bensiini 95 ja diisli puhul 4,5 senti liitri hinnast ja/või baashind baashind. Kliendid ise midagi arvutama ja jälgima ei pea, soodsaima lahenduse ehk hinna arvutab tankla.

Technopolis Ülemiste teatel pole kliendile oluline mitte soodustus sentides, vaid lõpphind, mis konkreetses Lukoili tanklas rakendub.

Selline kombineeritud hind garanteerib kliendile, et Lukoili tanklasiseselt on hinnavahed minimaalsed. Muidu on Lukoilil ja teistel tanklakettidel hinnavahed sõltuvalt tankla asukohast reeglina 6-9 senti. Lisaks pole üheski Lukoili tanklas Ülemiste City rentnikust kliendile hind kallim kui baashind pluss marginaal, teatas Technopolis Ülemiste.

Iga klient peab sõlmima lepingu ning arveldama otse Lukoiliga. Venemaa suuruselt teisel naftafirmal Lukoil on Eestis tanklaid 37, neist 11 Tallinnas.

Osale arutelus

  • Indrek Kald

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

AccountStudio - lihtsalt kohandatav terviklik äritarkvara

Äritarkvara, mida on võimalik kohandada erinevate nõudmiste ja tegevusaladega väike- ja suurettevõtetele. Tarkvara liidestab ettevõtte e-poe nii, et tehingud e-poes kajastuvad ilma valu ja vaevata nii laos kui ka raamatupidamises.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara