Baltika müük septembriga +10%

Võrreldes eelmise aasta sama perioodiga suutis rõivatootja Baltika septembris müügitulu kasvatada 10% võrra. Taas vedasid kasvu Baltimaad.

Baltika septembri konsolideeritud müügitulu ulatus 5 144 tuhande euroni, kasvades eelmise aastaga võrreldes 10%.

Baltika septembri konsolideeritud jaemüük ulatus 4 774 tuhande euroni, mis on 12% enam kui eelmise aasta samal perioodil ning mis saavutati 7% väiksema müügipinnaga. Jaesüsteemi müügiefektiivsus (müük/m²) kasvas septembris 21%.

Suurimad müügikasvud saavutati Leedus (+23%), Lätis (+19%) ja Eestis (+13%). Kasvu näitas ka Ukraina (5%), samas kui jaemüük vähenes Venemaal (-1%).

Võrreldavate poodide müük ruutmeetrile kasvas septembris 17%, sealhulgas kasvas Venemaa 26%, Leedu 21%, Läti 20%, Ukraina 14% ja Eesti 12%.  Kohalikus valuutas suurenes võrreldavate poodide müük Venemaal 21% ning Ukrainas 6% võrreldes eelmise aasta septembriga.

Üheksa kuu kokkuvõttes ulatusid Grupi müügitulud 40 133 tuhande euroni, kasvades eelmise aasta sama perioodiga võrreldes 6%, sealhulgas jaemüük oli kokku 37 139 tuhat eurot (+5%) ja hulgimüük 2 352 tuhat eurot (+7%).

Baltikal oli septembri lõpu seisuga 106 kauplust müügipinnaga 21 536 m².

Osale arutelus

  • Fredy-Edwin Esse

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara