Erkki Laugus: Osturallil tehti üle 200 000 ostu

Nädala eest ilmestasid Tallinna kahe suure keskuse müügikampaaniad. Jättes alaealised arvestusest välja, tegi kaubamajas ostu viiendik eestimaalasi.

Kaubamaja juht Erkki Laugus käibenumbreid ei kommenteeri. "Börsiettevõttena me käibenumbit kommenteerida ei saa, küll aga võin öelda, et Osturalli tulemustega jäime igati rahule. Kokku sooritati viie päeva jooksul üle 200 000 ostu,"

Kõige populaarsemad tooted olid Osturallil seekord ülerõivad. "Väga palju müüsime laste kombinesoone, jopesid-pükse ja talvetosse," viitab Laugus nõutumatele kaubaartiklitele.Top toodete hulgas oli ootuspäraselt ka palju Ilumaailma kaupa - ripsmetušid ja juuksehoolduse tooted, parfüümid. Kodumaailmas olid müügihitiks praepannid ja raamatud. 

Stockmanni turundusjuht Erica järv on info avaldamisega veelgi ettevaatlikum. "Hullude Päevade tulemustega võime rahule jääda. Käivet kahjuks avaldada ei saa, kuid me polnud kehvemad, kui eelmisel aastal."  Järve sõnul ei ole populaarsemaid tooteid võimalik üheselt välja tuua. "Odavamate toodete puhul  on väga suur  läbimüük kogustes, kallite toodete puhul  on suur saadud tulemus eurodes. Meie jaoks on need sel juhul mõlemad väga populaarsed  tooted," selgitab ta. 

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply veebipõhine kassa- ja laotarkvara

Erply on veebipõhine kassa- ja laotarkvara, mis on suunatud hulgimüügi, jaemüügi ja teeninduse valdkonnale. Kõik vajalik on standardlahenduses olemas ning lihtsasti juurutatav.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara