Rotermanni keskusesse tuleb uus toidupood

Täna avab Rotermanni kvartalis uksed 1200 tootega toidukauplus Nimini Gurmee.

Kauplus püüab pakkuda üle maailma erinevatest regioonidest sisse toodud erilisi toidukaupu. "Esialgu avame esimese Nimini Gurmee poe Rotermanni kvartalis 100m² suurusel pinnal ning juba edasi on plaanis areneda üle Eesti ja sealt edasi Baltikumi," sõnas ettevõtte omanik Margit Eerma.

Kaupluse sortimendis on 1200 toodet ning pea igas tootegrupis ollakse ainuesindaja jaemüügiga tegelevates kauplustes.

Eerma sõnul on nende soov pikendada tarbijate reisielamusi – ükskõik millisest maailmajaost ka ei tulda, on Niminis võimalus taasavastada reisilt kogetud toiduelamusi, mida Eestis seni pole suudetud täita. Olgu selleks siis Hispaania tapased väikeses mägikülas, Prantsuse mahlakas vein või India leivad, lisas ta.

Osale arutelus

  • Indrek Kald

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara