Autorid: Annika Matson, Annika Matson Kald • 26. oktoober 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

JYSKil eesmärk avada 15 aastaga 2000 uut kauplust

Rahvusvaheline kodu- ja sisustuskaupluste kett JYSK avas oktoobris ettevõtte 2000. kaupluse Norras. Viimase 7 aastaga on ettevõte avanud 1000 kauplust ja järgneva 10-15 aastaga loodetakse avada veel 2000 kauplust.

Ettevõte jätkab laienemist ja kaupluste rekonstrueerimist ka Baltimaades, Eestis avatakse novembris uus kauplus Narvas, teatas ettevõte.

JYSK Eesti regioonijuhi Kaidi Kase sõnul on rahvusvaheline poekett viimase seitsme aastaga hoogsa laienemise käigus kaupluste arvu kahekordistanud: "2005. aastal oli ketil üle terve maailma 1000 kauplust. Ettevõtte eesmärgiks on järgmise 10 kuni 15 aastaga seda numbrit taas kahekordistada ja jõuda 4000 kaupluseni."

Täna tegutseb JYSK 34 riigis ja pakub tööd enam kui 17 000 inimesele. Igal nädalal avab uksed kaks kuni kolm uut poodi.

2000. kaupluse asukohaks valiti väikelinn Leknes Põhja-Norras asuvas Lofootide saarestikus. Linnas elab vaid 2676 inimest. Valikuga näitab JYSK, et keti kauplused ei asu üksnes suurlinnades, vaid ka väikestes maakonnakeskustes ning eesmärgiks on jõuda võimalikult paljude inimesteni.

Eestis ootavad JYSKi kliente 2000. kaupluse avamise puhul loosimised, kus on võimalus võita kaks tuhat eurot.

JYSK on rahvusvaheline kodu- ja aiakaupade müügiga tegelev ettevõte, mille asutas ettevõtja Lars Larsen esimese kaupluse avamisega Taanis 1979. aastal.

Eesti turul on JYSK tegutsenud 10 aastat. JYSK Eestil on seitse kauplust, nendest neli asuvad Tallinnas, kaks Tartus ja üks Pärnus. Novembris avatakse uus kauplus Narvas. JYSK Eesti annab tööd 150 inimesele. Ettevõtte põhitegevuseks on madratsite, tekkide ja patjade, voodipesu, aia- ja kodumööbli ning teiste kodukaupade müük.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757