Fotod: Raadile Tartus tuleb uus Maxima XX kauplus

Sel neljapäeval avab Narva mäel Tartus uksed linna suurim Maxima XX kauplus, mis annab tööd 85 inimesele. 

"Ülejõe ja Raadi-Kruusamäe linnaosades puudus seni supermarket, samal ajal kui mõnes teises piirkonnas paiknevad kaubanduskeskused suisa üksteise kõrval,“ põhjendas asukohavalikut Raadi Keskuse projekti eestvedaja Kenneth Karpov.

Narva mnt 112 asuv keskus sai reljeefsete seintega välisilme tänu arhitektuurikonkursile, mille krundi omanik ja Tartu linnavalitsus mullu augustis välja kuulutasid. "Tartu linnavalitsuse arhitektidest koosnev þürii valis võidutööks arhitektuuribüroo Tempt lahenduse ja just sellisel kujul keskus 1. novembril avataksegi,“ rääkis Karpov.

Lisaks toidukaupadele on rohkem kui 3400 ruutmeetrises Raadi Keskuses esindatud Apotheka, lemmikloomakauplus Zoo Planet, Eesti Post, Jardini lilleäri, Fortuuna ilusalong, Raadi Perearstikeskus, SmartPost ning jalatsi- ja rõivakauplused.

Keskusel on 150-kohaline parkla. 
 

Osale arutelus

  • Annika Matson

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara