Viljandimaa suurim ostukeskus Uku avab uksed

Neljapäeval, 1. novembril avatakse Viljandis Mulgimaa suurim ostukoht Uku Keskus. Kaubanduskeskuse rajamine läks maksma viis miljonit eurot.

Uku Keskuse tegevjuhi Kristel Miileni sõnul toob keskus Viljandimaale palju uusi kaubamärke, mida piirkonnas seni esindatud polnud. „Meie keskuse eesmärk on laiendada kohalike elanike jaoks kättesaadavat kauba- ja teenustevalikut. Rentnikke valides eelistasime neid, kelle poodi või esindust Viljandimaal varem polnud. Enamiku Uku keskuses homme poe avavate kaubamärkide jaoks ongi see siin piirkonnas nende esimene. Samas pidasime silmas, et kokkuvõttes tekiks terviklik kaubavalik ning külastaja saaks meie keskusest korraga kätte kõik, mida tal parajasti vaja on,“ lausus Miilen. 

Uku Keskus on rajatud Viljandi vangla asemele Tallinna ja Uku tänava nurgal aadressil Tallinna tn 41. Keskus on avatud tööpäeviti kell 9-19, laupäeviti kell 9-17 ning pühapäeviti kell 9-16.

5300-ruutmeetrisel müügipinnal töötavad kokku ligi 20 erinevat kauplust ja teenusepakkujat: RIMI, Takko Fashion, Expressions, Hesburger, Tehnikatäht, Uku lilled, Sokisahtel, Fortuuna Optika, Apollo, Hawaii Express, Apotheka, Linda, Shu, Ideaalkosmeetika, R-Kiosk. Enamikule keskuse rentnikele on see Viljandimaal esimene pood. 

Keskuse nimi leiti nimekonkursiga – nime Uku pakkus keskusele koguni 73 inimest. Uku Keskuse arhitektuurilise lahenduse on loonud arhitektid Muru & Pere OÜ. Keskuse on ehitanud Saaremaa ettevõte Tesman, kes teeb koostööd mitmete Viljandi ehitusettevõtetega. Arendajaks on AS Eften Kinnisvarafond, mis on asutatud 2008. aastal  Eften Capitali poolt. Kaubanduskeskuse rajamine läks maksma viis miljonit eurot.

 

Osale arutelus

  • Annika Matson

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara