Tiit Nuudi lahkub Paulig Balticust

AS Paulig Baltic pikaajaline juht Tiit Nuudi lahkub sel nädalal ettevõtte juhtimise juurest.

Nuudi sõnul on tema ametist lahkumine seotud kahe olulise tähtpäevaga: oktoobris tähistas ta 63. sünnipäeva ehk jõudis kätte pensioniiga ning lisaks täitub tal 20 aastat päevast, mil ta Pauligis töötamist alustas.

“Minu lahkumine on seotud tõepoolest sellega, et täitus nii pensioniiga kui ka 20 aastat Pauligis. See sai tegelikult juba 2009. aastal kokku lepitud, et kui mul täitub pensioniiga, lõpeb ka minu juhatuse liikme leping,” märkis Nuudi.

“Tänapäeval on 63-aastane inimene veel suhteliselt noor. Jagan edaspidi kogemusi oma isikliku firma vahendusel ning hakkan andma juhtimiskonsultatsioone.” 

Nuudi sõnul on tal hea meel, et Paulig otsustas 1992. aastal riskida, Eestisse investeerida ning keerulisel ajal ka siia püsima jääda. Ta lisas, et kui 1992. aastal ulatus Pauligi Eesti äride maht 3,6 miljoni euroni, siis tänavu juba üle 80 miljoni euro.

Lugege rohkem toiduainetööstusettevõtete kohta toostusuudised.ee uudisveebist.

Osale arutelus

  • Raigo Neudorf

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara