Autorid: Annika Matson, Annika Matson Kald • 5. november 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Selver loob Viljandisse veel 25 töökohta

Selveri ja R&R Halduse esindaja Riho Maisa vahel sõlmiti üürileping, mille kohaselt rajatakse Viljandi linna tuleva aasta sügisel veel üks Selver.  

Tulevase Selveri asukoht saab olema südalinnas, aadressil Tallinna tänav 22. Üldpinnaks on planeeritud 1526 ruutmeetrit, millest 1005 ruutmeetrit võtab enda alla müügisaal. Selveri avamisega luuakse Viljandis ligikaudu 25 uut töökohta. Kaupluse avamisaeg on hetkel planeeritud järgmise aasta sügisesse, teatas ettevõte.  

Maisa sõnul tuleb loodavasse keskusesse lisaks Selverile veel kuni 1600 ruutmeetrit kaubandus- ja teeninduspinda. "Kindlasti jätkab keskuses Eesti Post, teiste pindade osas käivad veel läbirääkimised. Uus rajatav keskus ühendatakse Viljandi Centrumi kaubanduskeskusega," selgitas Maisa.  

Kümme aastat on Viljandis tegutsenud Männimäe Selver. "Nii linna elanikud kui ka külalised on meid hästi vastu võtnud ja seetõttu näeme potentsiaali tegutsemiseks ka kesklinnas. Kauplus tuleb südalinna, inimeste liikumisteedele, bussijaama juurde,“ rääkis plaanidest Selveri keti juht Andres Heinver. Ta lisas, et suurt kauplust ettevõte luua ei plaani, tuleb Männimäe Selveriga võrreldav väike supermarket.

Eesti kapitalil tegutsevasse Selveri ketti kuulub hetkel 35 super- ja hüpermarketit, 2 gurmeekauplust ning tütarfirmana suurköök. Tänavu avab Selver veel kaks supermarketit Tartus ja Raplas ning esimese kodupoe Pääsküla ja Laagri piiril. Selveritest tehti mullu 33,1 miljonit ostu. Selveri keti 2011. aasta käive oli 318,7 miljonit eurot ja puhaskasum 11 miljonit eurot. Selver kuulub börsiettevõtte Tallinna Kaubamaja kontserni.

 

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757