Maxima Pallasti tn kauplus annab tööd 35 inimesele

Tallinnas Pallasti tänaval avab homme uksed Maxima X kodukaupluse, mis annab tööd 35 inimesele.

Maxima Eesti OÜ tegevdirektori Vaidotas Pacesa sõnul on Pallasti kauplusel suurepärane asukoht otse elamupiirkonna keskmes. "Sikupilli elanikud on sealse kandi jaekaubanduses valitseva vähese konkurentsi tõttu juba ammu küsinud Maximalt laienemisplaanide kohta antud piirkonnas," märkis Pacesa. 

Aadressil Pallasti 24/26 avatava Maxima X kodupoe üldpind on 830 ruutmeetrit, millest poe müügisaal võtab enda alla 520 ruutmeetrit. Kaupluses pakutakse klientidele ligi 6 000 erinevat toodet. Igapäevaselt on kauplus avatud 8.00-22.00.

MAXIMA GRUPE, UAB omab Balti riikides ja mujal kokku 494 kaubanduskeskust. Neist 225 asub Leedus, 138 Lätis, 68 Eestis, 42 Bulgaarias ning 21 Poolas. Kontsernil on kokku üle 28 000 töötaja.

Osale arutelus

  • Annika Matson

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara