Leedu vägilane Apranga näitas muskleid

Kolmanda kvartali majandustulemused avalikustanud Apranga ning millegi üle häbi tunda firmal ei ole - rekordilisele käibele lisaks teeniti rekordiline kasum ning prognoosid jäeti pika ninaga.

Muu hulgas Eesti turule selliseid brände nagu Zara, Hugo Boss, Emporio Armani, Burberry, Mango, Bershka, Pull and Bear toov Apranga teenis juba varem välja kuulutatud 123 miljoni litise käibe juures kolmandas kvartalis 14,29 miljonit litti puhaskasumit.

Tulemus ületas selgelt LHV ja Swedbanki prognoose. Swedbank prognoosis puhaskasumiks 11,48 miljonit litti ning isegi kui LHV oli oma 12,9 miljoni litise prognoosiga märksa positiivsem, jäi ka see selgelt reaalsele tulemusele alla.

Põhjalikumalt Baltimaade juhtivast rõivatöösturist saab lugeda Äripäeva Investori rubriigist.

Osale arutelus

  • Fredy-Edwin Esse

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

8 põhjust, miks valida PilveNAV

PilveNAV on veebipõhine ja kuutasuline majandustarkvara arenevale ettevõttele, mis kasvab koos ettevõttega. Tarkvara on saadaval valmislahendusena ja taskukohase hinnaga.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara