Cherry.ee esimene kauplusega vautšeriäri

Teadaolevalt ei ole peale Cherry ei Eestis ega ka välismaal ühelgi vautšerite müügiga tegeleval internetiäril traditsioonilist kauplust, kus oleks võimalik ka kohapeal kaupu soetada.

Eesti juhtiva sotsiaalse ostukeskkonna esinduskaupluses on kohapeal ostmas või internetist soetatud kauba järel alates avamisest oktoobri lõpus käinud tuhandeid inimesi, kirjutas Äripäeva turundusjuhtide uudisveeb best-marketing.ee 

"Otsustasime, et on aeg oma pood avada eelkõige seepärast, et ühes kaupade müügiga meie lehel on tempokalt kasvanud ka vajadus neid inimestele kätte jagada,“ avas poe loomise tagamaid Cherry tegevjuht Priit Tomp.

Tompi sõnul on Cherry mudel selles osas viimase aastaga palju muutunud, et kui aasta eest käegakatsutavaid tooteid ei müüdud ja keskenduti teenustele, siis täna moodustavad need juba ühe suurema kategooria reiside ja muude muude teenuste kõrval. "Kaubamüük on kasvav trend ning kui Cherry esimene kauplus ja väljastuspunkt end õigustavad, siis kaalume ka järgmiste avamist,“ rääkis Tomp.

Lisaks internetis müüdud kauba väljastamisele on võimalik soetada erinevaid tooteid kohapealt. Sortimendi moodustavad esialgu peamiselt majapidamises vajalikud seadmed. „Päris lai valik on kööki tarvilikku – nõudekomplektidest köögikombainideni. Sortimeni panime kokku selle alusel, mida oleme suutnud internetis edukalt müüa ja hinnastanud sarnaselt,“ lisas Cherry tegevjuht.

Cherry kauplus asub Rotermanni kaubamajas, aadressil Rotermanni 5/Roseni 10. Cherry Media gruppi kuuluvad Cherry.ee Eestis, Cherry.lv ja Citylife.lv Lätis ning Beta.lt ning Grupinis.lt Leedus. Ettevõtte 2011. aasta brutokäive oli 12,24 miljonit eurot.

2012. aasta esimese kuue kuuga läks grupis müügiks ühtekokku 12,48 miljoni euro väärtuses vautšereid, mida on üle kahe korra rohkem kui 2011. aasta samal perioodil, teatas firma tänavu juuli keskel.

Osale arutelus

  • Silja Oja

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara