Eestlane asub juhtima Soome alkoäri

Seni Servaali Baltikumi ettevõtteid juhtinud Ertti Hermanson on alates 19. novembrist Soome ühe juhtiva alkohoolsete jookide maaletooja Servaali OY tegevdirektor. 

Servaali Estonia OÜ tegevdirektorina töötanud Andres Laanisto asub juhtima kontserni õllemüüki Baltikumis ning vastutab uues ametis ekspordi eest.

Captol Invest kontserni kuuluv Servaali OY on turuliider imporditavate lahjade alkohoolsete jookide osas Soomes. Viimastel aastatel on tegevust laiendatud Baltikumi, kus edu on saavutatud kvaliteetõllede maaletoojana. „Seni valitses Eesti õlleturgu valdavalt mainstream-õllede segment, peamiselt kohalikud suurtootjad. Viimastel aastatel on sinna lisandunud ühelt poolt low-õllede segment, peamiselt odavad Ida-Europas valmistatud lager tüüpi õlled, oma väga madalate hindadega jaemüügis. Teiselt poolt on tõusev müügitrend premium, super-premium ja special õllede segment, mida võib täna leida väga heas valikus nii pubides, veini/õlle boutique’des, kui ka fine-dining restoranides. Selles tootesegmendis tegutseb Servaali,” kirjeldas Hermanson.

Uues ametis vastutab Hermanson Servaali OY tegevdirektorina kontserni tegevuse eest nii Soomes kui ka Baltikumis.

Servaali OY tooteportfelli kuuluvad premium-õlled, siidrid, veinid, lisaks veel kange alkohol, karastusjoogid ning mineraalveed. "Oleme teadvustanud väga selgelt, kes on premium-, super-premium ja special õllede tarbijad ja  suunanud oma tegevuse fookuse just selle sihtgrupile,” viitas Hermanson ärilist edu toonud strateegiale. 

Ettevõttes töötab 31 müügi- ja turundusspetsialisti. Ettevõtte müügimahuks prognoositakse 2012. aastal üle 16 miljoni liitri. Servaali tegutseb ka kõigis Balti riikides, eksporditurgudel ning Resta Servaali nime all HoReCa seadmete ja mööbli importijana.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara