Bauhof investeerib 7 miljonit eurot

Bauhof plaanib investeerida kolme aasta jooksul Eesti turule 7 miljonit eurot.

Bauhof Group AS avas uuendatud kaupluse Keilas. Bauhofi Groupi ASi turundusdirektori Britte Maidra sõnul sai Keila kaupluse 16liikmeline kollektiiv komplekteeritud juba varasemalt ja sama meeskonnaga jätkavad nad ka uues kaupluses. Maidra sõnul on firmal plaanis järgneva 3 aasta jooksul investeerida 7 mln eurot. 

Lisaks nüüdsele kaupluse uuendusele, avatakse kevadel ka senisest oluliselt suurem Aiaparadiis. Eelmise aasta majandusaruande järgi oli Bauhof Groupi AS ärikahjum ligi 3,5 miljonit eurot.

Bauhof Group ASi omanik on 51 protsendi ulatuses Rootsi pensionifond Askembla Growth Fund Kommanditbolag ja teised omanikud on Eesti eraisikud: Martin Petjärv, Mart Vau, Armin Kõomägi, Sven Mansberg ja Indrek Prants.  

Bauhof on Eesti suurim jaekaubandusettevõte ehitusmaterjalide sektoris. Bauhofil on 12 kauplust Eestis ning 5 Leedus. Rahvusvahelisel DIY-kontseptsioonil põhinev Bauhofi kauplustekett pakub kvaliteetseid ehitus-, viimistlus-, aia- ja kodukaupu. Lisaks asjatundlikule ehitusmaterjalide valikule pakub Bauhof inspireerivat ostukeskkonda ja konkurentsitult soodsaimat kodu- ja ehituskaupade ostukorvi. Bauhof Grupi 2011. aasta käive oli ligi 90 mln eurot. Ettevõttes töötab 660 inimest.

 

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Lihtsam viis e-poe loomiseks

Müü oma tooteid kasutades Eesti suurimat pilve-põhist platvormi! Meie võimas e-poe lahendus annab sulle kõik vajalikud tööriistad ehitamaks endale sobiv e-pood.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara