Fotod: Avati esimene Koduselver

Seni vaid super- ja hüpermarketite turul tegutsenud Selver lõi tänavu uue kodupoodide kontseptsiooni ning avas täna esimese Koduselveri Pääsküla ja Laagri piiril.

„Koduselver on parim lahendus koju või tööle kiirustavale inimesele, sest meil saab väikese ajakuluga kõik vajaliku kätte,“ rääkis kaupluse olemusest Selveri keti juht Andres Heinver. „Kui hüpermarketi 50 000 kauba seast on mõnus teha suuri nädalalõpu oste, siis kodupoe 5000 toote seast leiab kiirelt üles igapäevased toiduained, valmistoidu ning esmatarbekauba,“ lisas ta. 

Pääsküla Koduselver asub aadressil Pärnu maantee 536b, endise sisustuskaupluse ruumides. Lisaks Koduselverile on keskuses apteek, lillepood ning Humana kauplus.

Järgmisel aastal on Selveri plaanis avada mitmeid kodupoode, mille läbirääkimised on hetkel pooleli. 

Tänavu avab Selver veel kaks uut kauplust – järgmisel neljapäeval Vahi Selveri Tartus ning 20. detsembril Rapla Selveri.

Eesti kapitalil tegutsevasse Selveri ketti kuulub 36 kauplust, 2 gurmeepoodi ning suurköök. Selveritest tehti mullu 33,1 miljonit ostu. Selveri keti 2011. aasta käive oli 318,7 miljonit eurot ja puhaskasum 11 miljonit eurot. Selver kuulub börsiettevõtte Tallinna Kaubamaja kontserni.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara