Selver: kaubanduse eriala ei ole populaarne

Selveri personalidirektor Kristiina Palm  kommenteeris, et kaubanduse eriala õppinud inimesi ei ole lihtne leida.

Hetkel õpib antud eriala 800-900 inimest, kuid reaalne vajadus oleks 2000 inimese järele. Tekkis küsimus, et kas kaubandusharidus on hääbuv või õpilastel on siiski huvi antud eriala vastu. See aasta tõi kaubandusse juurde 2600 töökohta.

Kaubandus.ee küsis kommentaari Selverilt, kuidas nad teevad koostööd kaubandusharidust antavate koolidega ning kas kaubandusharidusega töötajaid on raske leida.

"Selveris teeme aktiivselt koostööd Tallinna Teeninduskooli, Lääne-Viru Rakenduskõrgkooli ja Tartu Kutsehariduskeskusega. Peame kooli ja tööandja koostööd väga oluliseks, sest just nii saab koolitada tööturule vajalike oskustega spetsialiste. Kaubandusharidusega tööjõud on hinnas. Paraku pole õppinud inimesi lihtne leida, sest kaubanduse eriala pole populaarne," kommenteeris Selveri personalidirektor Kristiina Palm.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply veebipõhine kassa- ja laotarkvara

Erply on veebipõhine kassa- ja laotarkvara, mis on suunatud hulgimüügi, jaemüügi ja teeninduse valdkonnale. Kõik vajalik on standardlahenduses olemas ning lihtsasti juurutatav.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara