Tartu Narva mnt ühiselamute juurde planeeritakse toidupoodi

Tartu Linnavalitus teatas tänases pressiteates, et Narva mnt ühiselamute juurde planeeritakse toidupoodi.  

Tartu Linnavalitsus määras projekteerimistingimused Narva mnt 25a hoone laiendamise ja rekonstrueerimise ehitusprojekti koostamiseks. Pärast ehitusprojekti koostamist ja kinnitamist väljastatakse ehitusluba, pärast mida saab alustada ehitamisega.

Kinnistu omanik Colordia AS soovib Narva mnt 25a kinnistul asuvat 1-korruselist klubihoonet laiendada ja rekonstrueerida toidukaupluseks. Kavas on olemasolev hoone ehitada Kivi tänava poolses hoonefrondis 2-korruseliseks. II korrusele on planeeritud büroopinnad. Taotletav laiendus võib moodustada kuni 33% praeguse hoone maapealsest kubatuurist.

Narva mnt 25a arendaja Colordia AS juhataja Laur Laaneleht ei saanud hetkel kommenteerida, milline toidukauplus antud pindadel tegutsema hakkab ning kaupluse avamine on planeeritud hetkel 2013 aastasse.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

8 põhjust, miks valida PilveNAV

PilveNAV on veebipõhine ja kuutasuline majandustarkvara arenevale ettevõttele, mis kasvab koos ettevõttega. Tarkvara on saadaval valmislahendusena ja taskukohase hinnaga.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara