Rimi alustas iseteenindusliku salatiletiga

Ülemiste Rimis avati hiljuti salatilett, kus poekülastajail on võimalik ise endale meelepärane salat kokku panna. Tegemist on esimese sellelaadse salatiletiga Eesti toidukauplustes.  

Iseteenindusliku salatileti avamine on Rimi Eesti Food AS turundus- ja kommunikatsioonijuht Andrija Lilleoja sõnul osa Rimi terviseprogrammist „Sinu tervise heaks“.  „Rimi on võtnud endale südameasjaks pakkuda klientidele tervislikke valikuid ja salatileti rajamine toetab seda suunda. On hea meel, et kliendid on salatileti soojalt vastu võtnud – müügitulemused ületavad mitmekordselt esialgseid ootusi. Meie üllatuseks  on pooled salatileti klientidest  mehed. Salatileti populaarsus näitab selgelt, et tarbijad on huvitatud tervislikust toitumisest ning teevad hea meelega tervislikke ostuotsuseid,“ lisas Lilleoja. „Võib arvata, et nüüd jaanuaris, pärast pikka pühade hooaega, on kliendid värskest salatist ja tervislikest valikutest veelgi enam huvitatud,“ sõnas ta.

Selleks, et klientidele vaheldust pakkuda, muutub aeg-ajalt salatileti valik. Nii leiab letist erinevad lehtsalateid, köögivilju, hoidiseid ja teisi salatikomponente. Tehtud salatit saab soovi korral maitsestada erinevate kastmetega.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

8 põhjust, miks valida PilveNAV

PilveNAV on veebipõhine ja kuutasuline majandustarkvara arenevale ettevõttele, mis kasvab koos ettevõttega. Tarkvara on saadaval valmislahendusena ja taskukohase hinnaga.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara