Chilli Deals: tänavu kasvab maht 60%

Chilli Deals OÜ tegevjuht Martin Aigro prognoosib tänavu chilli.ee mahtude kasvamist vähemalt 60-70%.

"Oleme teinud suuri investeeringuid, tagamaks soovitud kasv 2013. aastal," märkis ta.

"2012. aastal kasvas vautšerite müügikäive võrreldes aasta varasemaga kümnekordselt. Chilli.ee on 2012. aastal konkurentsiredelil tugevalt tõusnud. Seda eelkõige tänu kliendisõbralikule suhtumisele, turu stabiliseerumisele ja mahtude kasvatamisele," märkis ta.

"Kui 2011. aasta alguses oli Chilli.ee turuosa  alla 1%, siis viimased kvartalid on see stabiilselt 20-25% piirimail," lisas Aigro.

Kõige enam soetatakse chilli.ee portaalis Aigro sõnul erinevaid meelelahutuse ja restoranidega seotud pakkumisi. Suurenema on hakanud ka trend erinevate toodete soetamise osas ja seetõttu avas Chilli Aigro kinnitusel esinduspoe 2012. aasta novembris.

Osale arutelus

  • Kaisa Gabral

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara