Gross pani Tartu sadamaturule käpa peale

Virumaa ärimees Oleg Gross ostis ära Soola 7 kinnistu ning loodab juba enne jaanipäeva seal omanimelise toidupoe avada.

Tartu Ekspress kirjutab, et Virumaa ärimees Oleg Gross on antud ostu üle tõeliselt rõõmus. „See tuli justkui lotovõit!“ tunnistas Gross.

Kui paar kuud tagasi oleks keegi Grossilt uurinud plaane Tartu suunal, olnuks vastus resoluutne – nii karmi konkurentsi ta oma nina ei topi. „Nii-öelda lennukilt vaadates tundus tõesti, et kuhu siin enam poodi teha, liiga tihe. Sellist maasikat kesklinnas ei pannud tähelegi. Kõrval on bussijaam ja Turusild, üle mille liigub suur osa Annelinna elanikke. Meie klientuuri silmas pidades ideaalne sõlmpunkt.“

Tehingu hinda uus omanik välja öelda ei taha, ent see olla väiksem, kui kuluks ise uue hoone ehitamiseks, kinnisvara maksumust arvestamata.

 

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara