1 eurone bensiiniliiter paneks massid liikuma

Neste Eesti peadirektor Ivar Kohvi hinnangul paneks Eestiski 1 eurone bensiiniliiter massid liikuma.

Neste Eesti peadirektor Ivar Kohv ütleb, et Eestis on sarnased hinnaalandused võimalikud ainult juhul, kui keegi on valmis nii palju alla toote omahinna müüma ehk igale müüdud liitrile peale maksma. Lisades, et selline tegevus on seaduse mõistes erinevalt tõlgendatav ja riskidega seotud.

Statoili kommunikatsioonijuht Jaanus Pautsi sõnul on tasuta või soodushinnaga mootorikütuse pakkumine levinud meetod klientide seas huvi äratamiseks. Pautsi hinnangul on Soomes toimunud kampaania väga kallis, sest sisuliselt maksis jaemüüja iga liitri pealt ca 50 euro senti peale. „See teeb 50 liitri pealt ca 25 eurot,“ ütles Pauts.

Euroopa Komisjoni kodulehelt leiab Eesti ja Soome jaemüügihinna komponentide võrdluse eelmise aasta detsembri andmete põhjal, kust selgub, kui suur on kütuse jaehind ja maailmaturuhind.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara