Põhjakeskuse käive kasvas aastaga 12%

Virumaa populaarseima Rakvere Põhjakeskuse käive kasvas aastaga 12% ning keskust külastas 2,4 miljonit inimest.

Rakvere Põhjakeskuse kaupluste summaarne käive 2012. aastal oli 31,5 miljonit eurot, ületades aastatagust tulemust 12% võrra. 2012. aasta detsembris oli kaupluste summaarne käive 4,2 miljonit eurot, millega ületati kõik senised käiberekordid. Eelmise aasta detsembris oli Põhjakeskuse käive 15% suurem kui 2011. aasta detsembris. Põhjakeskuse käibekasv on aastatagusega võrreldes olnud püsivalt positiivne alates 2010. aasta märtsikuust.

Virumaa populaarseimat ostu- ja vabajakeskust külastas aastaga 2,4 miljonit külastajat, mida oli 4% enam kui 2011. aastal. Möödunud detsembrikuu kujunes külastatavuse osas Põhjakeskusele ajaloo kõige edukamaks - detsembris külastas keskust üle 246 000 kliendi.

Toodud käibenumbrid ei sisalda K-Rauta ehituskaupluse, Swedbanki ja If Kindlustusbüroo käibeid.

Põhjakeskus on Virumaa suurim kaubanduskeskus, kus on 80 kauplust ja teenindusasutust, sh. Rimi Hüpermarket ja K-Rauta ehitusmaterjalide kauplus.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara