Keskus otsib Raplamaa suurimat jalga

Rapla suurim ostuparadiis Rappeli Keskus otsib koos Weekendi vabaaja ja spordikaupade kauplusega Raplamaa suurima jala omanikku, et premeerida teda paari kvaliteetsete jalavarjudega

Suurima jala otsingud said alguse sellest, et keskuse turundusjuht Priit Seäsk nägi kaubanduskeskuse kõrval lumes jalajälgi, mis andsid tunnistust sellest, et keskust on külastanud väga suure jalanumbriga inimene. „Kuna tean, et Eestis kannavad suurima numbriga jalatseid Saaremaa elanikud, siis tekkis sportlik huvi, et kas tegu oli raplamaalasega või hoopis saarlasega, kes oli mandrile pääsenud,“ rääkis Seäsk lustakast mõttekõlksust, mis viis koostöös keskuses asuva Weekend jalatsikauplusega võistluse väljakuulutamiseni.

Weekend Eesti OÜ põhja piirkonnajuhi Anu Pajula sõnul ei ole suure jalanumbriga inimesed Eestis siiski sugugi harulduseks, ent paraku napib Eesti jalatsikauplustes vastavas suuruses jalavarje ning seetõttu peavad nõudlikumad kliendid viimases hädas tihti välismaiste e-poodide poole pöörduma.

Suurima jala otsingu näol on tegu esimese vahva ja kõmulise võistlusega Rappeli Keskuses sel aastal algavast võistluste sarjast.

 

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara