Selver: sel aastal tuleb 4 uut Selverit

Selveril on plaanis sellel aastal avada 4 uut Selverit: Tartusse, Viljandisse, Lasnamäele ja Rae valda.

Selver andis täna teada, et suveks valmib Tartusse seitsmes Selver. Sellel aastal on plaanis avada veel 3 kauplust: supermarket Tallinnas Lasnamäel, supermarket Viljandi kesklinnas ning hüpermarket Rae valda. Selveri arendusdirektor Agi Metsandi ütles, et nende kaupluste puhul on üürilepingud sõlmitud ja avamine kindel. „Samuti on läbirääkimised pooleli mitmete erinevate projektide osas,“ lisas Metsandi.

2014. aastaks on juba üürileping sõlmitud ka Narva Astri keskusega, et supermarket sealgi avada.

„Hetkel on uute Koduselverite asukohad kaardistatud ning käivad läbirääkimised. Täpsemalt kuhu on plaanis teha uus kodukauplus ei hakka avaldama, ennem kui on kindel,“ kommenteeris Selveri juhatuse liige Andres Heinver.

Heinveri sõnul läheb praegusel Koduselveril väga hästi ning Pääsküla piiril olev asukoht on väga hea.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

8 põhjust, miks valida PilveNAV

PilveNAV on veebipõhine ja kuutasuline majandustarkvara arenevale ettevõttele, mis kasvab koos ettevõttega. Tarkvara on saadaval valmislahendusena ja taskukohase hinnaga.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara