Autor: Maarit Eerme • 4. veebruar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna Kaubamaja kontsern võttis kasutusele e-tšeki

Tallinna Kaubamaja kontsern võttis kasutusele e-tšeki, mis vabastab e-tšeki olemasolu Partnerkaardi kasutajad kaubaga seotud probleemi korral paberkviitungi esitamise kohustusest.

„E-tšekk on eelkõige mugavusteenus, millega Tallinna Kaubamaja kontserni püsikliendid saavad parema ülevaate oma igapäevastest kulutustest,“ rääkis Tallinna Kaubamaja ASi juhatuse esimees Raul Puusepp. „Kindlasti on e-tšekk klientide poolt väga oodatud lahendus ning riigis, kus on e-valimised ja e-maksuamet, on tema päralt tulevik. Julgen arvata, et pabertšekid kaovad tulevikus üldse ära.”

„Kliendi jaoks on e-tšeki juures ilmselt kõige olulisem see, et kviitung säilib Partnerkaardi iseteeninduskeskkonnas ning ta ei pea enam muretsema selle pärast, kas pabertšekk on alles või mitte,“ rääkis Tallinna Kaubamaja ASi turundusdirektor Anne-Liis Ostov. „Kui mingil põhjusel peaks tekkima vajadus kaubaga poodi tagasi pöörduda, näiteks, et vahetada toode suurema numbri vastu või mõne muu sarnase probleemi korral, saab selleks e-tšeki välja printida. Kindlasti on see suureks kergenduseks paljudele, kelle jaoks pabertšekkide arhiveerimine garantiiperioodil on olnud tüütuks kohustuseks.“

„E-tšeki rakendamise tulemusel on Partnerkaardi iseteeninduskeskkonnas nüüd võimalik kogu oma ostuajalool ning boonuspunktide kasutamisel silm peal hoida ja ostuharjumusi detailselt analüüsida,“ selgitas Ostov.

E-tšekk kehtib Partnerkaardi kasutamisel kõigis Tallinna Kaubamaja kontsernile kuuluvates kauplustes: Tallinna ja Tartu Kaubamajas, Selveris, Shus, I.L.U.-s ja ABC Kingas. Ning Partnerkaardi iseteeninduskeskkonda (www.partnerkaart.ee) pääseb ID kaardi, mobiil ID või pangalingi kaudu.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757