Ülemiste Keskuse parim pood on Matkasport

Jaanuari keskel toimunud Ülemiste keskuse aastaalguse peol kuulutati 2012. aasta parimaks poeks Matkasport.

Terve 2012. aasta väldanud konkurss "Ülemiste parim pood" viidi läbi juba kaheksandat aastat. Konkursil osalevad kõik keskuse kauplused ja teeninduskohad, mille tegevust hinnatakse kokku kaheksa erineva kriteeriumi põhjal. Enim konkursi punkte annab TNS Emori poolt läbi viidav testostude seeria, aga hinnatakse ka kaupluste aktiivsust kampaaniatest ja üritustest osavõtul, käibe kasvu, väljapanekute atraktiivsust, sisereeglitest kinnipidamist jms. Kaupluste omavahelist mõõduvõttu korraldatakse selleks, et innustada ja tunnustada kauplusi, kes pingutavad klientidele meeldiva ostuelamuse pakkumisel ja kannavad ellu Ülemiste keskuse lubaduse “hea tuju kauba peale!”.

Ülemiste keskuse Parima Poe konkursi teine koht läks kauplusele Ludo Lauamängud ning kolmanda koha saavutas NS King. Võitjaks tulnud Matkaspordi kollektiivi viis liiget saadetakse nädalaks Türki puhkust nautima.

Parimat Poodi valitakse ka tänavu aasta ning vahekokkuvõtted tehakse teatavaks iga kvartali lõpus. 

Ülemiste keskuses pakub oma kaupu ja teenuseid üle 150 kaupluse ja teeninduskoha.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara