Eesti Parima Toiduaine konkurss ootab osalejaid

Eesti Toiduainetööstuse Liit kutsub kõiki toidutootjaid üles osalema 19. korda korraldataval Eesti Parima Toiduaine konkursil.

Eesti Toiduainetööstuse Liidu juhataja Sirje Potisepa sõnul hindavad Eesti Peakokkade Ühenduse ja toiduajakirjanduse esindajatest, õppeasutuste spetsialistidest, järelvalveasutuste, kaubandusettevõtete esindajatest ning teistest toiduga kokkupuutuvatest asjatundjatest koosnevad komisjonid toodete puhul ühelt poolt nende maitset, lõhna ja konsistentsi, teisalt aga ka toote tervislikkust, tema välimust, pakendit, uudsust ja ka müügiedu.

„Aasta 2012 oli toiduainetööstuses väga põnev aasta – turule tuli mitmeid väga uuenduslikke ja suure müügieduga juba täna silma paistvaid tooteid. Tööstused panustasid enam kui kunagi varem hea maitse kõrval ka toodete kvaliteedile ja tervislikkusele. Seetõttu usun, et kõikide suurte tööstuste tuntud toodete ning väiksemate ja vähemtuntud toodete seast parima valimine saab olema sel aastal hindamiskomisjonidele väga keeruline ülesanne,“ nentis Potisepp.

Ettevõtted on oodatud 2012. aasta uudistooteid konkursile esitama kuni 1. märtsini. Põhja-, Lõuna-, Lääne-Eesti ja Virumaa Väikeettevõtete uudistoodete hindamine toimub 12. märtsil. Üldkonkursi hindamiskomisjonid, mille tegevust juhib sel aastal Tartu Ülikooli arstiteaduskonna meditsiinilise biokeemia professor, meditsiinidoktor Mihkel Zilmer, kogunevad 19. ja 20. märtsil. Eesti Parima Toiduaine konkursivõitjad kuulutatakse välja Eesti Toiduainetööstuse aastakonverentsil, mis leiab aset 23. aprillil.

„Eesti Parima Toiduaine” konkursi eesmärk on tutvustada tarbijatele ning kaubandusele uusi toiduaineid ja nende tootjaid ning innustada toiduainetööstust tootearendusele. Toiduliit korraldab konkursi 19. korda. 2012. aastal esitati Eesti Parima Toiduaine konkursile 114 toodet. 

 

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik!

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara