Briti Wal-Marti üksusest leiti hobuse DNAd

Wal-Mart Stores Inc. Briti supermarketiketi üksus Asda ütles eile, et on leidnud hobuse DNAd oma Bologna veiselihakastmest, kirjutas Reuters.

„Meie esialgsed testitulemused näitavad hobuse DNAd 500grammistes Bologna veiselihakastmes. Oleme selle toote oma poelettidelt ära korjanud,“ ütles Asda esindaja Jo Newbould. Kogu Suurbritannia peale on kuskil 550 Asda poodi, kirjutas Reuters.

Lisaks veiselihakastmele on müügilt ära korjatud ka kolm teist toodet – veiselihasupp, lihapastakaste ja chilli con carne supp, kuid Asda ütles, et ole veel saanud kinnitust, kas ka nendes toodetes on hobuse DNAd. Tooted on valmistatud Iiri toidugrupi Greencore’i tehases, mis asub Bristolis.


Osale arutelus

  • Rainer Saad

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara