ETK annetab kasutamata preemiaraha heategevuseks

ETK nõukogu otsustas, et ETK ketti kuuluvate kauplustes Säästukaardi omanike poolt mullu kogutud, ent tähtajaks kasutamata jäetud preemiaraha annetatakse heategevuseks.

"Säästukaardi programmis osalevad kliendid jätsid eelmisel aastal kogutud boonusraha kasutamata 71 465 euro ulatuses," ütles ETK juhatuse esimees Jaanus Vihand. "Kasutamata jääva boonusraha annetamise plaanist andsime varakult teada, eks oli siis iga kliendi otsustada, kas boonus ise ära kasutada või jätta see heategevuseks. Igal juhul on mul suur rõõm, et ETK saab oma klientidega kokku hoides märkimisväärse summaga abivajajaid aidata," lisas ta.

Nõukogu otsuse põhjal jaguneb annetussumma liikmesühistute vahel, kes otsustavad iseseisvalt, millises heategevusprojektis raha kasutada. "Nõukogu üldine seisukoht oli, et raha tuleks annetada kohaliku kogukonna hüvanguks ja valdavalt lastega seotud projektidele," märkis Vihand.

Säästukaardi ja Säästukaart Plussi omanikud kogusid eelmisel aastal preemiaraha kokku enam kui kolme miljoni euro ulatuses.

Eesti kapitalil põhinev Eesti Tarbijateühistute Keskühistu asutati 1917. aastal. ETK Gruppi kuulub 19 tarbijate ühistut üle Eesti, kes opereerivad kauplusi Maksimarketi, Konsumi, A ja O ning E-Ehituskeskuse ja Tööriistamarketi märkide all. Kokku on ETK Grupis 360 kauplust ja ligi 4500 töötajat.

Osale arutelus

  • Indrek Kald

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara