Maxima avab Tallinnas kulinaaria- ja kondiitritsehhi

Täna alustab Põhja-Tallinnas tööd Maxima uus kulinaaria- ja kondiitritsehh, kus vilunud kokkade ja magusameistrite käe all valmib igapäevaselt 120 nimetust maitsvaid salateid, lihatooteid ning torte ja kooke.

Maxima avalike suhete juhi Erkki Erilaidi sõnul investeeriti uude tsehhi ligi 450 000 eurot ja selle sisseseade pärineb valdkonna juhtivatelt firmadelt.

“Igapäevaselt valmistatakse tsehhis üle 120 erineva nimetuse tooteid peamiselt eestimaisest kvaliteetsest ja värskest toorainest,” lisas Erilaid. “Suur osa toodetest valmib spetsiaalselt Eesti tarbija maitse-eelistustustele koostatud retseptide põhjal ning loodame meie kokkade ja kondiitrite oskuste läbi pakkuda tarbijatele ka uusi maitseelamusi.”

Esimesed tsehhis valmistatud tooted jõuavad lettidele mõned päevad enne vabariigi aastapäeva. „Tänu mullu Tallinnas avatud esimestele Maxima XX supermarketitele ja uutele supermarketitele Maardus ning Tartus on meie oma köögi salatite, sooja valmistoidu, lihatoodete ning magusroogade läbimüük kasvanud võrreldes 2011. aastaga enam kui 40 protsenti," rääkis Erilaid

Tsehh asub Põhja-Tallinnas sadressil Angerja 14 ning seal saab tööd 40 kokka ja kondiitrit.

Kokku annab tsehh tööd 60 inimesele ja seal valmib igapäevaselt ligi kolm tonni toodangut. Tsehh hakkab kaubaga varustama Maxima Harjumaa, Rapla, Haapsalu ja Kuressaare kauplusi. 

 

 

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara