Bauhofi käive oli mullu ligi 100 miljonit eurot

Ehitusmaterjalide ning aiakaupade müügiga tegeleva jaeketi Bauhof Groupi eelmise aasta käive moodustas 97,6 miljonit eurot, müük Eestis kasvas aastaga 10 protsenti.

Bauhofi juhatuse liikme Mart Vau sõnul oli 2012. aasta ettevõttele edukas. „Samal ajal kui jaekaupade üldine kasv Eestis moodustas 7%, kasvas Bauhofi müük aasta varasema ajaga võrreldes 10 protsenti," ütles Vau.

Tema kinnitusel on Bauhof eelmise aasta tulemuste põhjal jätkuvalt Eesti suurima turuosa ja kõige laiema kaubavalikuga ehitusmaterjalide ja aiakaupade müüja. 2012. aastal laiendas Bauhof oluliselt Laagri ja Keila kaupluste müügipinda ning mõlema poe Aiaparadiisi ala.

Bauhofi kauplustekett pakub suurt valikut kvaliteetseid ehitus-, viimistlus-, aia- ja kodukaupu. Bauhofil on Eestis 12 ja Leedus 5 kauplust. Ettevõte annab tööd 660 inimesele.

Bauhof Grupi turundusdirektor Britte Maidra sõnul saavad nad täna kinnitada seda, et lõppenud aasta on andnud neile kindlust laiendamise plaanide osas ning sobivate müügipindade valimisega tegeletakse igapäev. "Täpsemad numbrid 2012. aasta kohta avalikustame pärast auditeeritud aastaaruande kinnitamist," ütles Maidra.

Bauhofi lähema kolme aasta investeeringute maht Eestis on ligikaudu 7 miljonit eurot.

 

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara