Autor: Maarit Eerme • 25. veebruar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rocca al Mare kaubanduskeskusese jõuline laienemine

Sügisel lisandub Rocca al Mare keskusesse kaupluste nimekirja lisaks H&M kauplusele ja Debenhamsi kaubamajale ka Asko sisustuskaubamaja ja Sotka mööblimaja.

Rocca al Mare keskust haldava Cityconi Baltimaade ja Taani äridirektori Mati Popsi sõnul läbib sellel aastal Rocca al Mare keskus korraliku uuenduskuuri ning lisaks Asko ja Sotka lisandumisele avatakse seal ka H&M kauplus ja Debenhamsi kaubamaja. "Nende kaupluste lisandumine tugevdab veelgi keskuse turuliidri positsiooni Eestis," kommenteeris Pops.

Sügiseks suureneb keskus 4000 ruutmeetri võrra ning laiendustöödega alustati juba jaanuari kuus ja lisaparkimiskohti ei ole hetkel planeeritud.

Indoor Group jätkab Asko ja Sotka kaubamärkide arendamist misläbi uuendatakse kevadel Peterburi teel asuvat kauplust ning oktoobris avatakse kauplus Rocca Al Mare keskuses. "Usume, et Asko ja Sotka toetavad Rocca al Mare eesmärki olla Eesti parim kodu sisustamisele keskendunud kaubanduskeskus," ütles Indoor Groupi tegevjuht Kari Forssten.

Asko ja Sotka uutes ruumides pööratakse tähelepanu avatusele, õhulisusele, ruumikusele ja valgustusele, samuti laiale tootevalikule ning individuaalsetele sisustuslahendustele.

Indoor Group on ketikontseptsioonilt Eesti turul juhtiv kodumööbli ja sisustustoodete jaemüüja. Firmale kuuluvad jaemüügiketid Asko ja Sotka Soomes ning Eestis, lisaks diivanitehas Insofa Oy Soomes. Eestis tegutseb hetkel neli Asko ja neli Sotka kauplust. Mõlemal ketil on lisaks oma e-pood. Ettevõte on tegutsenud Eesti turul 17 aastat.

Indoor Group kontserni käive oli  2011. aastal 177 miljonit eurot. Indoor Group annab tööd 725 inimesele. Indoor Group kuulub Kesko kontserni.

Rocca al Mare Kaubanduskeskus avas uksed 1998. aastal ning 2005. aastal omandas keskuse kinnisvarainvesteerimisfirma Citycon OYJ.

Rocca al Mare keskust laiendati 2009. aastal, mille tulemusena suurenes keskuse pindala 53 000 ruutmeetrini, millel tegutseb 165 rentnikku.

Citycon OYJ on jaekaubanduspindade haldamisele ja arendamisele spetsialiseerunud ettevõte, mis omab tugevat turupositsiooni Soomes, Rootsis ja Baltimaades. Citycon omab ja opereerib kokku 36 kaubanduskeskust ning 45 muud jaekaubanduskinnisvara Soomes, Rootsis, Taanis ja Balti riikides.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757