Lasnamäel avati kolmas Selver

Täna avati kolmas Selveri kauplus Lasnamäel Läänemere tee 28.

„Läänemere tee piirkonna elanikud on kaupluse avamist oodanud,“ sõnas Selveri juht Andres Heinver. „Teisalt on Lasnamäel konkurents jaekettide vahel väga tihe ning seetõttu ka väljakutse meie jaoks suurem,“ lisas ta.

Keskuse kogupind on 3054 ruutmeetrit, sellest poolel paikneb Selveri müügisaal. Lisaks Selverile on keskuses üksteist väikekauplust ja teenusepakkujat, näiteks apteek, lillepood, jalatsiparandus ja juuksur.

Läänemere Selver annab tööd 43 inimesele.

Selveri ketti kuulub hetkel 37 super- ja hüpermarketit, 1 kodupood ning 2 gurmeekauplust. Tänavu avatakse veel supermarketid Tartus, Viljandis ning Peetri külas. Selveri kett kuulub börsiettevõtte Tallinna Kaubamaja kontserni.

Selver annab tööd 2300 inimesele. 2012. aasta müügitulu oli 329,9 miljonit eurot ning kliendid tegid aasta jooksul 32,7 miljonit ostu.

 

 

 

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik!

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara