Eesti Parima Toiduaine konkursil käib tihe rebimine

Eesti Parima Toiduaine konkursil taotleb þürii tunnustust 140 toodet ehk koguni 25 toodet enam kui möödunud aastal.

Konkurssi korraldava Eesti Toiduainetööstuse Liidu juhataja Sirje Potisepa sõnul on lihatoodete kategooria olnud traditsiooniliselt väga osalejaterohke. „Sel aastal on pea kõik Eesti lihatootjad konkursil oma kõrge lihasisaldusega sarjadega – see näitab, et kvaliteet ja ehedus on tootjate silmis üha tähtsam ning kindlasti on tootjatele selle eest tunnustust avaldanud ka tarbijad,“ sõnas Potisepp.

„Magustoitude kategooria suur osalejate arv teeb meile aga eriti rõõmu – lõime selle kategooria alles eelmisel aastal ning järelikult oli see väga õige otsus. Sel aastal läheb selles kategoorias maitse üle kindlasti väga kõvaks vaidluseks,“ kinnitas Potisepp.

Tihedat konkurssi on oodata ka piimatoodete, tervisetoodete ja alkohoolsete jookide kategoorias, kus kõigis pürgib parima toiduaine tiitli suunas 11 toodet.

19. korda korraldataval Eesti Parima Toiduaine konkursil hindavad hindamiskomisjoni liikmed toodete puhul ühelt poolt nende maitset, lõhna ja konsistentsi, teisalt aga ka toote tervislikkust, selle välimust, pakendit, uudsust ja ka müügiedu. Hindamiskomisjon koosneb Eesti Peakokkade Ühenduse kokkadest,  õppeasutuste toitumise valdkonna õppejõududest, järelvalveasutuste, kaubandusettevõtete esindajatest ning teistest toiduga kokkupuutuvatest asjatundjatest.

Rahva Lemmik  valitakse sel aastal koostöös Toidutare portaaliga. Eesti Peakokkade Ühendus  valib teistkordselt ka Kokkade Lemmiku, toiduajakirjanikud aga Meedia Lemmiku.

Eesti Parima Toiduaine konkursi võitjad kuulutatakse välja Eesti Toiduainetööstuse aastakonverentsil, mis leiab aset 25. aprillil.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

8 põhjust, miks valida PilveNAV

PilveNAV on veebipõhine ja kuutasuline majandustarkvara arenevale ettevõttele, mis kasvab koos ettevõttega. Tarkvara on saadaval valmislahendusena ja taskukohase hinnaga.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara