Luksautode müüja: pooled autod osteti välja

Auto 100 AS müüs eelmisel aastal 61 Porsche ning 4 Lamborghini mudelit ning pooled neist osteti välja ilma finantseeringuta.

„Luksusautode segmendis oli 2012. aastal kindlasti elavnemine. Sõltuvalt margist oli number erinev, kuid keskmiselt oli segmendi müügikasv ca 40%. Kogu sõiduautode müügist oli 2012 nö. luksusautode segmendi osakaal ca 7%, mis on paari protsendi võrra suurem kui eelneval aastal.” ütles Auto 100 ASi turundusjuht Lemmo Tigane.

Suurenenud müügi põhjusteks toob Tigane stabiilse majanduskasvu, mis tõstab ka klientide kindlustunnet.

„Loomulikult näitab selline trend klientide majandusliku kindlustunde kasvu.
Viimase aasta-pooleteise vaikselt, kuid stabiilselt tugevnev majandus annab selleks põhjust. Enamus autosid tellitakse rikkaliku varustusega ning sõltuvalt margist hinnanguliselt pooled autod ostetakse välja ilma finantseeringuta,“ ütles ta.

Auto 100 müüb selliseid luksusmarke nagu Porsche, Lamborghini, Bentley ja Lotus.


Osale arutelus

  • Rainer Saad

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara