Estiko Grupp tõi Tartusse uued kaubamärgid

Estiko Grupi alla kuuluvad Kesklinna Keskus läbis sisulise uuenduse ning  tõi Lõuna-Eestisse uued kaubamärgid, mida varem ei ole seal piirkonnas esindatud.

Tartu Kesklinna Keskus avatu uuendatud kujul  7. märtsil ning peamiselt renoveeriti kahte esimest korrust. „Suurem osa investeeringust kulus tehnosüsteemide uuendamisele ning sisekujunduse muutmisele,“ ütles Kesklinna Keskuse juhataja Eveli Opmann.

Opmanni sõnul peavad nad keskuse väljanägemisest olulisemaks kontseptsiooni muutust. Uues keskuses on välja vahetatud ka mõningad üürnikud, kes sai Opmani sõnul välja valitud Tartu kesklinnas liikuva inimese igapäevaseid vajadusi silmas pidades. „Esikohale seadsime esmatarbekaubad ja teenused, seetõttu sai keskus juurde kaks ankurüürniku – toidukauplus Rimi ning spordiklubi MyFitness,“ kommenteeris Opmann.

Kesklinna keskuse renoveerimisega seoses sai Tartu mitu uut kauplust, mida Lõuna-Eestis ennem esindatud ei olnud. Uute üürnikena tõi Opmann välja Pagaripoisid, Juustukuningad, Vertigo Veinid ja Biomarket. Opmani sõnul jätkavad keskuses tegevust ka mõningad endised üürnikud.

„Lisaks Kesklinna Keskusele kuulub Estiko Grupi kesklinnas hallatavate objektide hulka ka Tasku keskus, mis eelmise aasta lõpus laienes 2000 m2 võrra,“ ütles Opmann. Uutel pindadel avati 15 uut kauplust, mille hulgas oli ka üks endise Kaubahali pikaajaline üürnik Seppälä. „Tarkut arendame kui eelistatuimat moe ja vabale ajale suunatud keskust Lõuna-Eestis,“ sõnas Opmann.

Kesklinna Keskuse asukohast jalakäijate peatänava ääres leidis Estiko Grupp, et kõige õigem on selle keskuse puhul keskenduda seal antud piirkonna inimeste igapäeva eluks vajalikule. „Näiteks puudus spordiklubi siiani Tartu kesklinna piirkonnas,“ kinnitas Opmann.

Estliko Grupp plaanib Tartu keskust laiendada ca 15 000 ruutmeetri ulatuses, mis peaks teostuma 2-3 aasta jooksul. Juurdeehitatava osas on plaanis luua juurde kaubanduspindasid, laiendada konverentsikeskuse ning büroopindadeosa ning muuta bussijaama asukohta kinnistu siseselt.

Opmanni sõnul on Kesklinna Keskuse külastajate hulk suurenenud, kuid täpsemaid andmeid ei saanud tehnilistel põhjustel edastada.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara