RLK tahab müügimahtu kasvatada 30%

Rakvere Lihakombinaadi eesmärgiks on kasvatada Lihaka uute viilupakenditega keeduvorstide müügimahtu veel 30% võrra.

Eelmise aasta aprillis turule toodud Lihaka tootesarja tooteid on müüdud kokku ligi 450 tonni.

Uuringufirma Nielsen andmetel on Lihaka sarja keeduvorstide müügiedu kasvatanud Rakvere keeduvorstide mahulist turuosa aastaga üle 6%, millega kindlustas ettevõte veelgi oma liidripositsooni keeduvorstide kategoorias.

Rakvere Lihakombinaadi turundusjuhi Triin Lõokese sõnul on tegemist muljetavaldava kasvuga, arvestades, et juba varasemalt olid nad keeduvorstide ülekaalukad liidrid. "Lihaka sarja edu peitub selles, et lihasisaldus on kõrge, kuid pole viidud maksimumini, tagades seeläbi vorstide ja viinerite omase pehmuse ja mahlakuse ning taskukohane hinnatase," loetles Lõoke.

Rakvere Lihakombinaat on Eesti suurim toiduainetööstuse ettevõte.

AS Rakvere Lihakombinaadi kontserni 2011. aasta konsolideeritud käive oli 140,7 miljonit eurot ning puhaskasum 6,75 miljonit eurot.

 

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

AccountStudio - lihtsalt kohandatav terviklik äritarkvara

Äritarkvara, mida on võimalik kohandada erinevate nõudmiste ja tegevusaladega väike- ja suurettevõtetele. Tarkvara liidestab ettevõtte e-poe nii, et tehingud e-poes kajastuvad ilma valu ja vaevata nii laos kui ka raamatupidamises.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara