Shu: eestimaalased eelistavad täisnahast kingi ja kotte

Inimesed soovivad üha enam moodsaid jalanõusid, mis ei ole kõrgmoe hinnaklassis, kuid on seejuures heast materjalist ning kvaliteetsed. Seetõttu on jalatsiketi Shu naturaalsest nahast jalatsite ja kottide müük paari viimase aastaga kahekordistunud.

“Inimeste kindlus tuleviku ees on taastunud, mis on selge põhjus, et moekaupade sh jalatsite vastu tuntakse suuremat ostuhuvi,” selgitas Shu ja ABC Kinga tegevjuht Enn Parel.

“Kuigi kunstnahast kingade ja kottide osakaal kogumüügist on Shus kui soodsama hinnaklaasiga kauplusteketis 58% kogumüügist, on nahast toodete osakaal kasvanud mullusega võrreldes 19%lt 33%le, mis näitab selget trendi muutust – eestimaalased eelistavad paremat ja moodsamat kaupa. SHU on suunatud ratsionaalsele kliendile, kelle jaoks ei ole kauba juures esmatähtis mitte kaubamärk, vaid toote hea hinna ning kvaliteedi suhe.”

Enn Parel ütles, et rohkem torkab täisnahast toodete populaarsuse muutus silma naiste puhul, kus kasv on ligi kahekordne – 16%lt 31%le. “Naised ongi suuremad moesõbrad ning ka trenditeadlikumad,” märkis Enn Parel. “

“Shus oleme eelnevast tulenevalt muutnud kaubavalikut ning toonud müügile kaupu, mis on kingamoe hitt-toodete väärilised,” lisas Enn Parel. “Kuna majanduslike võimaluste taastumine on Eestis piirkonniti erinev, siis on olemas ka teatavad regionaalsed eripärad. Kui Tallinnas eelistatakse rohkem kallimat bärndikaupa, siis mujal Eestis on hinnatundlikkus suurem, kuid kvaliteedinõue on kõikjal sama.”

 

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara