Autor: Maarit Eerme • 9. aprill 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Selveri ostudirektor liikus I.L.U. ketti

Selveri senine ostudirektor Tiiu Valk hakkas alates 8. aprillist TKM Beauty ärisuunda arendama ja ostudirektori ülesandeid täidab praegune peaostujuht Karin Männik.

Selveri avalike suhete juhi Annika Vilu sõnul teeb Tiiu Valk kontsernisisest karjääri ning alustas esmaspäevast Kaubamaja Grupi ilutoodete ärisuunda arendama. „Meie kontsernis pole see esmakordne näide, et uute ärisuundade väljaarendamisel kasutatakse kogenud kolleegide kompetentsi,“ kommenteeris Vilu.

Vilu sõnul võtab Selver endale aega, et rahulikult otsustada muudatusest tulenevad edasised sammud.

Selver ei soostunud täpsemalt kommenteerima ametikoha vahetamise põhjuseid.

Tiiu Valk on töötanud Selveri ja Kaubamaja süsteemi ostuteenistuses viimased 14 aastat.

“Uue ametikoha pakkumine tuli TMK Beauty juhilt Lea Endriksonilt ning otsustasin oma ärielus teha väikese pöörde,” kommenteeris Valk. Lisades, et ametikoha vahetuse otsus sündis arutades erinevaid arenguvõimalusi, vajadusi ja väljakutseid.

“Ametikohavahetus ei olnud kindlasti mitte survestamisena vaid pakkumisega Lea Endriksoni poolt Selveri juhi Andres Heinveri heakskiidul ja teadmisel,” kinnitas Valk.

Uues ametikohas keskendub Valk ilutoodete maaletoomisele ning Beauty keti tulemuslikumaks muutmisele.

TKM Beauty kett on turul tegutsenud 2009. aastast  ja tuntud eelkõige I.L.U. poodide operaatorina. 

TKM Beauty kuulub Tallinna Kaubamaja kontserni ning 2012 aasta müügituli oli 4,1 miljonit ning puhaskahjum 0,4 miljonit eurot.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757